Rapupeijaiset Särkänlinnassa

21.7-16.9.2018

 

Min. 4 henkilöä /4 person

 

Tule nauttimaan Helsingin pisimmän pöydän ääreen unohtumaton rapuillallinen. Kokit kantavat rapuja pöytään ja rapulaulut raikuvat salissa.

Ruoat tarjotaan vadeilla, istu ja nauti kiireettömästi yhdessä syömisestä!

Come and enjoy the unforgettable crayfish dinner at the longest table in Helsinki. The chefs carry crayfish bowls to the table and songs echoes in the walls.

Main courses are served on a platter, sit and enjoy eating together!

 

Mercier Brut, AC Champagne 12€

 

Thoreau vesi/water 4,50€/hlö/person

 

ALKUHERKKUINA/STARTER  49€

59€ jos syö vain keiton ja ravut/only soup and crayfish

 

Kermainen kanttarellikeitto/Creamy chanterelle soup

Adegas Valmiñor Rías Baixas Davila, Albariño, Treixadura, Loureira Blanc 68€

SEKÄ/AND

Täplärapupöytä, patonkia, voisulaa ja tilliä/Crayfish table, patongue, melted butter and dill

Arthur Metz Riesling Grand Cru, Steinklotz, AC Alsace  86

La Chablisienne Chablis Le Finage, AC Chablis, Bourgogne, Chardonnay 90

***********

PÄÄRUOKANA JA JÄLKIHERKKUNA/

MAIN COURSE AND DESSERT 25€

 

Belmannin pannu/Hash Bellman

Sobrero Barbera d’Alba, Piemonte 88€

JA/AND

Bourbon-vaniljamousse ja marinoituja marjoja/Bourbon vanilla mousse with marinated berries

Saracco Moscato d’Asti, Piemonte, Italy 8,00/8cl   –  37/plo 37,5 cl