Rapujuhlat uniikissa linnoituksessa

1758 valmistuneessa Särkän saaren linnoituksessa vietät unohtumattomat rapujuhlat

 

RAPUMENUT/CRAYFISH MENUS 2019

Joki- ja täpläravut päivän hintaan/Crayfish at day’s price

Ravut tarjoillaan paahtoleivän, tillin ja voin kanssa/Crayfish are served with toast, dill and butter

 

KASVISVAIHTOEHTO RAVUILLE/IN PLACE OF CRAYFISH

Hauduttettua artisokkaa, hollandaisekastiketta, yrttijogurttia ja punasipulivinaigrettia/

Artichoke, hollandaise, herb yoghurt and red onion vinaigrette 28€

Koehler-Ruprecht Saumagen Riesling Kabinett Trocken, Pfalz, Germany 82,00 €
Guy Robin Chablis Vieilles Vignes 2016, Chablis, France 95,00 €

 

 

RAPUJEN JÄLKEEN/AFTER THE CRAYFISH

Menu Sorsa/Menu Duck 46€

Sorsaa Särkänlinnan tapaan/Duck á la Särkänlinna

Sobrero Barbera d’Alba Selectio, DOC Barbera d’Alba, Italy 80,00 €
***

Karpaloa, valkosuklaata ja mantelia/Cranberries, white chocolate and almond

Dreissigacker Riesling Auslese, Rheinhessen, Germany 10,50 €/8cl

 

Menu Poro/Menu Reindeer 45€

Poroa, juuriselleriä  ja timjamikastiketta/Reindeer, celeriac and thyme sauce

François Lurton Château des Erles Fitou, AOP Fitou, France 87,00 €
***

Jogurttipannacotta ja marinoituja marjoja/Yoghurt panna cotta with marinated berries

Paolo Saracco Moscato d’Asti, DOCG Moscato d’Asti, Italy 8,00 €/8 cl

 

 

Menu Lohi/Menu Salmon 43€

Lämminsavustettua lohta ja korvasientä/Smoked salmon with false morels

François Lurton Domaine Les Fumées Blanches, IGP Côtes de Gascogne, France 61,00 €
***

Karpaloa, valkosuklaata ja mantelia/Cranberries, white chocolate and almond

Dreissigacker Riesling Auslese, Rheinhessen, Germany 10,50 €/8cl

 

 

Menu Kasvis/Menu Vegetarian 41€

Kantarellia, ohraa ja vuonankaalia/Chanterell, barley and corn salad

Weingut Neiss Spätburgunder Bockenheim, Pfalz, Germany 79,00 €
***

Karpaloa, valkosuklaata ja mantelia/Cranberries, white chocolate and almond

Dreissigacker Riesling Auslese, Rheinhessen, Germany 10,50 €/8cl