Ohita navigaatio

RAPUJUHLAT

Rapujuhlat uniikissa linnoituksessa

1758 valmistuneessa Särkän saaren linnoituksessa vietät
unohtumattomat rapujuhlat

RAPUMENUT – CRAYFISH MENUS    
Menut valmistetaan koko pöytäseurueelle, mahdolliset erityisruokavaliot menua mukaillen.
Ravut ja rapumenut ovat saatavilla ennakkotilauksesta, laskutusperusteemme on kaksi arkipäivää ennen tilaisuutta vahvistettu määrä.

Menus are prepared for entire party only, for people with special diets we will modify the menu accordingly. Crayfish are available by pre-order and will be invoiced according to number of people confirmed two weekdays before the event.

APERITIIVEJA – APERITIFS                                                                                12 CL / 75cl
Champagne De Castellane Brut, France                                                   13,00 €/ 80 €
Fleurs de Prairie Sparkling Rosé, France                                                 8,00 €/46,00 €
Aperol Spritzer                                                                   10,00 €

COKTAILPALAT – CANAPES                                             4,50 € / kpl / pcs
Porkkana & tuorejuusto   / Carrot & cream cheese  
Häränpaahtopaistia & piparjuurta / Roast beef and horseradish
Siianmäti & smetana / White fish roe & sour cream

ENNEN RAPUJA – BEFORE CRAYFISH
Pieni kuohkea kantarellikeitto                                          8,00 €      
Small chanterelle soup                                 

RAVUT – CRAYFISH

Ravintola Särkänlinna tarjoilee perinteiseen tapaan keitetyt kotimaiset jokiravut paahtoleivän, voin ja tillin kera. Alkuruoaksi suosittelemme 8-15 rapua / hlö. Ravut tarjotaan päivän hintaan, koon mukaan. Saatavuus vaihtelee, pyrimme järjestämään ravut mahdollisimman lähelle toivottua kokoa.

Restaurant Särkänlinna serves traditionally cooked Finnish noble crayfish with toast, butter and dill. As a starter we recommend 8 to 15 pieces per person. Price of the day according to size of the selected crayfish.

Sortiment 3,” Selected” minimum 10,5 cm
Sortiment 2, “Large” minimum 11 cm 
Sortiment 1, “Jumbo” minimum 12 cm

Jokirapu 3, ”Valikoitu” vähintään 10,5 cm
Jokirapu 2, “Iso” vähintään 11 cm 
Jokirapu 1, “Jätti” vähintään 12 cm

KASVISVAIHTOEHTO RAVUILLE
Hauduttettua latva-artisokkaa, hollandaisekastiketta, yrttijogurttia ja punasipulivinaigrettia 20,00 €

Rapujen kanssa suosittelemme kuminajuustoa                                  4,00 € / hlö / person     
With the crayfish we recommend caraway cheese          

VIINISUOSITUKSIA RAVUILLE
Pardies Riesling Feinherb, Germany                                                       51,00 €/ plo
Sancerre Pierre Brevin, France                                                              76,00 €/ plo

SNAPSEJA – SCHNAPPS
Koskenkorva                                                                                           8,20 €/ 4cl
O.P.Anderssons Akvavit                                                                          8,90 €/ 4cl
Marskin Ryyppy                                                                                      8,90 €/ 4cl

KATTAUSTAUOLLE – MEANWHILE WE SET THE TABLE
Helsinki Gin & Tonic                                                                                 14,50 €        

                           

ENNEN PÄÄRUOKAA SUOSITTELEMME – BEFORE THE MAIN COURSE
Tyrnisorbettia                                                                                        8,00 €    
Seabuckthorn berry sorbet

MENUEHDOTUKSET- HINTA PÄÄRUOAN MUKAAN
MENUS – PRICE ACCORDING TO MAIN DISH

RAPUMENU I 36,90 €
Bellmanin pannu kantarelleista ja pekonista sekä uppomuna (L, G)
Swedish hash Bellman of chanterelles and bacon with poached egg
Sileni Cellar Selection Pinot Noir, New Zealand 51,00 €

RAPUMENU II 42,90 €
Loimutettua siikaa, sipulipyreetä beurre blanc -kastike (L, G)
Glowfried whitefish with onion puree and beurre blanc
Dopff Riesling Cuvée Europe, France 55,00 €

RAPUMENU III 45,90 €
Sorsaa kahdella tapaa, punajuuripyreetä ja riistalintukastiketta (L, G)
Wild duck cooked in two ways, and wild duck sauce
NeroOro Nero D’Avola Appassimento, Italy 51,00 €

JÄLKIRUOKIA – DESSERTS
Kardemummakakkua & omenasorbettia (L)
Cardamom cake and apple sorbet
Calvet Reserve du Ciron Sauternes, France 9,50 € / 8cl

Mehustettuja marjoja ja m ascarponemoussea ( L,G )
Marinated berries with mascarpone mousse
La Vita Moscato d’Asti, Italy 10,00 € / 8cl

Vanilja -crème brûlée & mustikkasorbettia (L, G)
Vanilla Crème brûlée and blueberry sorbet
Calvet Reserve du Ciron Sauternes, France 9,50 € / 8cl