2.5-20.7.2019

Menu Bastion 55,00

Jokirapua, avomaakurkkua ja tilliä

Crayfish, cucumber and dill

 

***

Karitsan niskaa, kevätkaalia ja timjamikastiketta

Lamb neck, spring onion and thyme sauce

 

***

Minttupannacotta ja marinoituja mansikoita

Mint pannacotta and marinated strawberries

 

 

Menu Fortress 59,00

Särkänlinnan perinteinen alkupalalankku

Särkänlinna´s traditional starter plank

 

***

 

Lämminsavustettua lohta, varhaisperunaa ja korvasientä

Smoked salmon, new potatoes and false morels

 

***

 

Raparperia, hunajaa ja kauraa

Rhubarb, honey and oats

 

 

Menu Gerdes 59,00 

Särkänlinnan perinteinen alkupalalankku

Särkänlinna´s traditional starter plank

 

***

Ankanrintaa, siitakesientä ja portviini-kastiketta

Duck breast, shiitake mushrooms and port wine sauce

 

***

 

Raparperia, hunajaa ja kauraa

Rhubarb, honey and oats

 

Chef´s Menu 63,00

Keittiömestarin suunnittelema, viiden ruokalajin menu

Five course menu recommended by our chef

 

Väliruokia / Entrees:

 

Valikoima juustoja / Selection of cheese 9,50

Kauden keitto / Seasons soup 8,50

Herukkasorbet ja kuohuviiniä / Currant sorbet and sparkling wine 7,50

 

Canapeet aperitiivin kanssa / Canapées with aperitif 4,80 kpl

 

Toast Skagen

Poroa ja karpaloa / Reindeer and cranberry

Siianmätimoussea ja mallasleipää /Lavaret roe mousse and malt bread

Sienitartaletti / Mushroom tartalet

 

22.7-15.9.2019

 

Menu Bastion 55,00

Siikaa, fenkolia ja sitruunaa

Lavaret, fennel and lemon

 

***

Härkää, maa-artisokkaa  ja timjamikastiketta

Beef, Jerusalem artichoke and thyme sauce

 

***

Jogurttipannacotta ja marinoituja marjoja

Yoghurt pannacotta and marinated berries

 

 

Menu Fortress 59,00

Särkänlinnan perinteinen alkupalalankku

Särkänlinna´s traditional starter plank

 

***

 

Lämminsavustettua lohta, varhaisperunaa ja korvasientä

Smoked salmon, new potatoes and falce morels

 

***

 

Karpaloa, valkosuklaata ja mantelia

Cranberries, white chocolate and almond

 

 

 

Menu Gerdes 59,00

Särkänlinnan perinteinen alkupalalankku

Särkänlinna´s traditional starter plank

 

***

Sorsaa Särkänlinnan tapaan

Duck á la Särkänlinna

 

***

 

Karpaloa, valkosuklaata ja mantelia

Cranberries, white chocolate and almond

 

Chef´s Menu 65,00

 

Keittiömestarin suunnittelema, viiden ruokalajin menu

Five course menu recommended by our chef

 

Väliruokia / Entrees:

 

Valikoima juustoja / Selection of cheese 9,50

Kauden keitto / Seasons soup 8,50

Herukkasorbet ja kuohuviiniä / Currant sorbet and sparkling wine 7,50

 

Canapeet aperitiivin kanssa / Canapées with aperitif 4,80 kpl

 

Toast Skagen

Poroa ja karpaloa / Reindeer and cranberry

Siianmätimoussea ja mallasleipää /Lavaret roe mousse and malt bread

Sienitartaletti / Mushroom tartalet