ILLALLISMENUT

MENUT KESÄLLE 2019

2.5. – 20.7.2019

MENU BASTION 55,00 €

Siikaa, avomaakurkkua ja tilliä

Mayer am Pfarrplatz Landhaus Mayer, Niederösterreich, Itävalta 65,00

Karitsanniskaa, kevätkaalia ja timjamikastiketta

François Lurton Château des Erles Fitou , AOP Fitou, Ranska 87,00 €

Minttupannacotta ja marinoituja mansikoita/Mint panna cotta and marinated strawberries

Paolo Saracco Moscato d’Asti, DOCG Moscato d’Asti, Italia8,00 €/8 cl

MENU FORTRESS 59,00 €

Särkänlinnan perinteinen alkupalalankku

Dr. Loosen Dr. L Riesling Trocken, Mosel-Saar-Ruwer, Saksa58,00 €

Lämminsavustettua lohta, varhaisperunaa ja korvasieniä

tai

Ankanrintaa, siitakesieniä ja portviinikastiketta

François Lurton Domaine Les Fumées Blanches, IGP Côtes de Gascogne, Ranska 61,00 €
Weingut Neiss Spätburgunder Bockenheim, Pfalz, Saksa 79,00 €

Raparperia, hunajaa ja kauraa

Dreissigacker Riesling Auslese, Rheinhessen, Saksa10,50 €/8 cl

CHEF´S MENU 65,00 €

Keittiömestarin suunnittelema viiden ruokalajin menu

VÄLIRUOKIA

Valikoima juustoja9,50 €
Kauden keitto8,50 €
Herukkasorbet ja kuohuviiniä7,50 €

CANAPÉET APERITIIVIN KANSSA

Toast Skagen4,80 €/kpl
Poroa ja karpaloa4,80 €/kpl
Siianmätimoussea ja mallasleipää4,80 €/kpl
Sienitartaletti
4,80 €/kpl