HÄÄMENUT/WEDDING MENUS
2.5.-20.7.2019

Menu Bastion 55,00 €
Siikaa, avomaakurkkua ja tilliä/Whitefish, cucumber and dill
Mayer am Pfarrplatz Landhaus Mayer, Niederösterreich, Austria 65,00 €
***
Karitsanniskaa, kevätkaalia ja timjamikastiketta/Lamb neck, spring cabbage and thyme sauce
François Lurton Château des Erles Fitou , AOP Fitou, France 87,00 €
***
Hääkakku/Wedding cake

Menu Fortress 59,00 €
Särkänlinnan perinteinen alkupalalankku/Särkänlinna´s traditional starter plank
Dr. Loosen Dr. L Riesling Trocken, Mosel-SaarRuwer, Germany 58,00 €
***
Lämminsavustettua lohta, varhaisperunaa ja korvasientä/Smoked salmon, new potatoes and false morels
François Lurton Domaine Les Fumées Blanches, IGP Côtes de Gascogne, France 61,00 €
Weingut Neiss Spätburgunder Bockenheim, Pfalz, Germany 79,00 €
***
Hääkakku/Wedding cake

Menu Gerdes 59,00 €
Särkänlinnan perinteinen alkupalalankku/Särkänlinna´s traditional starter plank
Dr. Loosen Dr. L Riesling Trocken, Mosel-SaarRuwer, Germany 58,00 €
***
Ankanrintaa, siitakesientä ja portviinikastiketta/Duck breast, shiitake and port wine sauce
Sobrero Barbera d’Alba Selectio, DOC Barbera d’Alba, Italy 80,00 €
***
Hääkakku/Wedding cake

Chef´s Menu 63,00 €
Keittiömestarin suunnittelema viiden ruokalajin menu/Five course menu recommended by our chef

VÄLIRUOKIA/ENTREES
Valikoima juustoja/Selection of cheese 9,50 €
Kauden keitto/Seasons soup 8,50 €
Herukkasorbet ja kuohuviiniä/Currant sorbet and sparkling wine 7,50 €

CANAPÉET APERITIIVIN KANSSA/CANAPÉES WITH APERITIF 4,80 €/KPL
Toast Skagen
Poroa ja karpaloa/Reindeer and cranberry
Siianmätimoussea ja mallasleipää/Lavaret roe mousse and malt bread
Sienitartaletti/Mushroom tartalet