HÄÄMENUT

HÄÄMENUT KESÄLLE 2019

2.5. – 20.7.2019

MENU BASTION 55,00 €

Siikaa, avomaakurkkua ja tilliä

Mayer am Pfarrplatz Landhaus Mayer, Niederösterreich, Austria 65,00

Karitsanniskaa, kevätkaalia ja timjamikastiketta

François Lurton Château des Erles Fitou , AOP Fitou, France 87,00 €

Hääkakku

MENU FORTRESS 59,00 €

Särkänlinnan perinteinen alkupalalankku

Dr. Loosen Dr. L Riesling Trocken, Mosel-Saar-Ruwer, Germany58,00 €

Lämminsavustettua lohta, varhaisperunaa ja korvasieniä

François Lurton Domaine Les Fumées Blanches, IGP Côtes de Gascogne, France 61,00 €
Weingut Neiss Spätburgunder Bockenheim, Pfalz, Germany 79,00 €

Hääkakku

CHEF´S MENU 63,00 €

Keittiömestarin suunnittelema viiden ruokalajin menu

VÄLIRUOKIA

Valikoima juustoja9,50 €
Kauden keitto8,50 €
Herukkasorbet ja kuohuviiniä7,50 €

CANAPÉET APERITIIVIN KANSSA

Toast Skagen4,80 €/kpl
Poroa ja karpaloa4,80 €/kpl
Siianmätimoussea ja mallasleipää4,80 €/kpl
Sienitartaletti
4,80 €/kpl