MENUT/MENUS

2.5.-20.7.2019

MENU BASTION 55,00 €

Siikaa, avomaakurkkua ja tilliä/Whitefish, cucumber and dill
Mayer am Pfarrplatz Landhaus Mayer, Niederösterreich, Austria 65,00 €
***
Karitsanniskaa, kevätkaalia ja timjamikastiketta/Lamb neck, spring cabbage and thyme sauce
François Lurton Château des Erles Fitou , AOP Fitou, France 87,00 €

***

Minttupannacotta ja marinoituja mansikoita/Mint panna cotta and marinated strawberries

Paolo Saracco Moscato d’Asti, DOCG Moscato d’Asti, Italy 8,00 €/8 cl

 

 

MENU FORTRESS 59,00 €
Särkänlinnan perinteinen alkupalalankku/Särkänlinna´s traditional starter plank
Dr. Loosen Dr. L Riesling Trocken, Mosel-Saar-Ruwer, Germany 58,00 €
***
Lämminsavustettua lohta, varhaisperunaa ja korvasieniä/

Smoked salmon, new potatoes and false morels

tai/or

Ankanrintaa, siitakesieniä ja portviinikastiketta/

Duck breast, shiitake mushrooms and port wine sauce
François Lurton Domaine Les Fumées Blanches, IGP Côtes de Gascogne, France 61,00 €
Weingut Neiss Spätburgunder Bockenheim, Pfalz, Germany 79,00 €

***
Raparperia, hunajaa ja kauraa/Rhubarb, honey and oats

Dreissigacker Riesling Auslese, Rheinhessen, Germany 10,50 €/8 cl

 

CHEF´S MENU 65,00 €
Keittiömestarin suunnittelema viiden ruokalajin menu/

Five course menu recommended by our chef

 

VÄLIRUOKIA/ENTREES
Valikoima juustoja/Selection of cheese 9,50 €
Kauden keitto/Seasons soup 8,50 €
Herukkasorbet ja kuohuviiniä/Currant sorbet and sparkling wine 7,50 €

 

CANAPÉET APERITIIVIN KANSSA/CANAPÉES WITH APERITIF 4,80 €/KPL

Toast Skagen

Poroa ja karpaloa/Reindeer and cranberry

Siianmätimoussea ja mallasleipää/Lavaret roe mousse and malt bread

Sienitartaletti/Mushroom tartalet