SÄRKÄNLINNA À LA CARTE
15.5.-29.6.2019


MENU III 50,00

Siikaa, avomaankurkkua, tilliä ja sieninäkkileipää/
Whitefish and Cucumber with Dill and Mushroom Crispy Bread
***
Glaseerattua karitsanniskaa, kevätkaalia ja timjamikastiketta/
Glazed back of the neck of Baby Lamb with Cabbage and Thyme sauce
***
Raparperia, hunajaa ja kauraa/
Rhubarb with Honey and Oats

 

MENU VI 70,00

Siikaa, avomaankurkkua, tilliä ja sieninäkkileipää/
Whitefish and Cucumber with Dill and Mushroom Crispy Bread
***
Mansikkagazpacho ja heinäsavustettuja juurikkaita/
Strawberry Gazpacho with Hay Smoked Beets
***
Paistettua kuhaa, siitakesieniä ja merirapuvaahtoa/
Pike Perch with Shitake Mushrooms and Langoustine sauce
***
Glaseerattua karitsanniskaa, kevätkaalia ja timjamikastiketta/
Glazed back of the neck of Baby Lamb with Cabbage and Thyme sauce
***
Punaherukkaa ja valkosuklaata/
Red Currants and White Chocolate
***
Raparperia, hunajaa ja kauraa/
Rhubarb with Honey and Oats