Tietoa meistä

Kämp Group konsernissa on yksilöllisiä laadukkaita ravintoloita, joista jokaisella on oma identiteettinsä. Jos Ravintola Särkänlinna on täynnä tai suljettu, niin alta voit tutustua muihin Kämp Groupin mielenkiintoisiin ravintoloihin.

Image Ravintola Globe tarjoaa upeita gastronomisia kokemuksia, aitoja makuja sekä rohkeita annoksia. Tutustu Globe -ravintolaan ja sen jännittäviin menuihin.
GLO Art Kitchen kellariravintola GLO Art Kitchen sijaitsee historiallisessa Art Nouveau -linnassa Helsingin design-korttelissa. Tutustu GLO Art Kitchen -ravintolan tarjontaan.
Ravintola Carlito's Espoo - Amerikkalais-italialainen ravintola GLO Grill Kitchen tarjoaa rehellistä, laadukasta ja herkullista grilliruokaa. Tervetuloa nauttimaan ravintola GLO Grill Kitchen antimista.
Brasserie Kämp helsinki Brasserie Kämp & Bar on hurmannut kulturellilla ja kansainvälisellä tunnelmallaan ravintola-asiakkaita jo vuodesta 1887 lähtien. Tutustu tarkemmin sunnuntai brunssiin sekä ruoka- ja viinilistoihin täältä.
Ravintola Palace - Gourmet ravintola Helsingin keskustassa Ravintola Yume tarjoaa aasialaisia makuelämyksiä tyylikkäässä ja tunnelmallisessa miljössä Helsingin Kluuvikadulla. Tutustu ravintolan moderniin aasialaiseen menuun ja tule nauttimaan eksoottisista mauista.
Ravintola Palace - Gourmet ravintola Helsingin keskustassa Ravintola Palacella on ollut keskeinen rooli Helsingin gastronomiassa. Tule nauttimaan makuelämyksistä ja ravintolan erinomaisesta näköalasta Helsingin ylle.
Helsinki saaristoravintola Ravintola HSS Boathouse on merellinen saariravintola Helsingin edustalla. Ravintola on vain muutaman minuutin venematkan päässä Merisatamanrannasta Helsingissä – silti aidosti ulkosaaristossa.