2.5. – 20.7.2017

 

Aperitiivit – aperitifs

Kuohuviinit alkaen / sparkling wines from 9,40 / 59,00

Samppanjat alkaen / champagnes from 14,90 / 93,00

 

Cocktail-palat aperitiivin kanssa 3,80 kpl
Canapes with aperitif 3,80 each

 

Savuahventa ja ranskankermaa
Smoked perch with sour crème

Kylmäsavupossua ja herneitä
Cold smoked pork and peas

Katkarapuja ja kurkkua
Shrimps with cucumber

Peuraa ja savustettua keltuaista
Venison with smoked egg yolk

Kukkakaalia ja vaniljaa
Cauliflower with vanilla

 

 

 

Menu Bastion 55,00

 

Sokerisuolattua siikaa ja nieriää, kermaviiliä ja herneitä
Sugar salted whitefish and arctic char with sour cream and peas

***

 

Vasikanpaistia ja kateekorvaa, paahdettua porkkanaa ja tryffelikastiketta
Roast of veal, sweetbread, roasted carrot and truffle sauce

***

 

Marinoituja marjoja ja samppanjasabayone
Marinated berries with champagne sabayone

 

Menu Fortress 59,00

Särkänlinnan perinteinen alkupalalankku
Särkänlinna´s traditional starter selection
***

 

Lämminsavustettua lohta ja kermaan muhennettuja metsäsieniä
Smoked salmon with creamed mushrooms

 

***
Tyrnivanukasta, marenkia ja timjamia
Sea-buckthorn berry pudding with marengue and thyme

 

Menu Långoren 63,00

 

Keittiömestarin suunnittelema, viiden ruokalajin menu
Chef-inspired five course menu

 


Väliruokasuosituksemme / additional recommendations

Vaniljalla maustettua kukkakaalikeittoa ja merirapua 8,50
Vanilla flavoured cauliflower soup with scampi

 

Ranskalaisia juustoja ja kuminanäkkileipää 8,50
French cheeses with cumin crispbread

 

Tyrnisorbettia ja kuohuviiniä 7,50
Sea-buckthorn berry sorbet with sparkling wine