2.5. – 20.7.2018

Menu Bastion 55,00

 

Siikatartar, mallasta ja rapuvaahtoa

Whitefish tartar with malt and crayfish froth

***

Karitsan fileetä, karhunlaukkaa ja savustettua selleriä

Fillet of lamb with wild garlic and smoked celery

***

Marinoituja marjoja ja herukkasabayon

Marinated berries with currant sabayon

 

Menu Fortress 59,00

 

Särkänlinnan perinteinen alkupalalankku

Särkänlinna´s traditional starter plank

***

Lämminsavustettua lohta ja kermaan muhennettuja metsäsieniä

Smoked salmon with creamed mushrooms

tai

Täytettyä fasaania, sipulia ja siiderikastiketta

Stuffed pheasant with onion and cider sauce

***

Raparperia, kauraa ja hapankermasorbet

Rhubarb, oats and sour cream sorbet

 

Menu Långoren 63,00

 

Keittiömestarin suunnittelema, viiden ruokalajin menu

Chef-inspired five course menu

 


Väliruokasuosituksemme / additional recommendations

Crème Ninon ja possurillette / Crème Ninon with pork rillette 8,50

Juustoja Wanhasta Kauppahallista ja kuminanäkkileipää / Cheeses with caraway crispbread 8,50

Kuusenkerkkäsorbet ja kuohuviiniä / Spruce sprout sorbet with sparkling wine 7,50

 

Canapeet aperitiivin kanssa 3,80 kpl / Canapés with aperitif 3,80 each

 Savumuikkua ja muikunmätiä / Smoked vendaces with vendace roe

Metsäsienitartaletti / Forest mushroom tartalet

Poroa ja karpaloa / Reindeer with cranberries

Kukkakaalia ja ruskistettua voita  / Cauliflower with browned butter

21.7. – 16.9.2018

 

Menu Bastion 55,00

 

Nokkosella maustettua siikaa, piimää ja tilliä

Whitefish with nettle, sour milk and dill

***

Peuran selystä, kukkakaalia ja lipstikkaa

Fillet of deer with cauliflower and lovage

***

Marinoituja marjoja ja herukkasabayon

Marinated berries with currant sabayon

 

Menu Fortress 59,00

 

Särkänlinnan perinteinen alkupalalankku

Särkänlinna´s traditional starter plank

***

Lämminsavustettua lohta ja kermaan muhennettuja metsäsieniä

Smoked salmon with creamed mushrooms

tai

Sorsaa Särkänlinnan tapaan

Duck à la Särkänlinna

***

Mustikkamaitoa, marenkia ja mallaskakkua

Blueberry milk with marengue and malt cake

 

Menu Långoren 63,00

 

Keittiömestarin suunnittelema, viiden ruokalajin menu

Chef-inspired five course menu

 

Väliruokasuosituksemme / additional recommendations

Crème Ninon ja possurillette / Crème Ninon with pork rillette 8,50

Juustoja Wanhasta Kauppahallista ja kuminanäkkileipää / Cheeses with caraway crispbread 8,50

Kuusenkerkkäsorbet ja kuohuviiniä / Spruce sprout sorbet with sparkling wine 7,50

 

Canapeet aperitiivin kanssa 3,80 kpl / Canapés with aperitif 3,80 each

 Savumuikkua ja muikunmätiä / Smoked vendaces with vendace roe

Metsäsienitartaletti / Forest mushroom tartalet

Poroa ja karpaloa / Reindeer with cranberries

Kukkakaalia ja ruskistettua voita  / Cauliflower with browned butter