2.5. – 20.7.2017

Aperitiivit – aperitifs

Kuohuviinit alkaen / sparkling wines from 9,40 / 59,00

Samppanjat alkaen / champagnes from 14,90 / 93,00

Cocktail-palat aperitiivin kanssa 3,80 kpl
Canapes with aperitif 3,80 each

Savuahventa ja ranskankermaa
Smoked perch with sour crème

Kylmäsavupossua ja herneitä
Cold smoked pork and peas

Katkarapuja ja kurkkua
Shrimps with cucumber

Peuraa ja savustettua keltuaista
Venison with smoked egg yolk

Kukkakaalia ja vaniljaa
Cauliflower with vanilla

Menu Bastion 55,00

Sokerisuolattua siikaa ja nieriää, kermaviiliä ja herneitä
Sugar salted whitefish and arctic char with sour cream and peas

***

Vasikanpaistia ja kateekorvaa, paahdettua porkkanaa ja tryffelikastiketta
Roast of veal, sweetbread, roasted carrot and truffle sauce

***

Marinoituja marjoja ja samppanjasabayon
Marinated berries with champagne sabayonne

Menu Fortress 59,00

Särkänlinnan perinteinen alkupalalankku
Särkänlinna´s traditional starter selection
***

Lämminsavustettua lohta ja kermaan muhennettuja metsäsieniä
Smoked salmon with creamed mushrooms

***
Tyrnivanukasta, marenkia ja timjamia
Sea-buckthorn berry pudding with meringue and thyme

Menu Långoren 63,00

Keittiömestarin suunnittelema, viiden ruokalajin menu
Chef-inspired five course menu


Väliruokasuosituksemme / additional recommendations

Vaniljalla maustettua kukkakaalikeittoa ja merirapua 8,50
Vanilla flavoured cauliflower soup with scampi

Ranskalaisia juustoja ja kuminanäkkileipää 8,50
French cheeses with caraway crispbread

 Tyrnisorbettia ja kuohuviiniä 7,50
Sea buckthorn sorbet with sparkling wine

21.7. – 17.9.2017

Aperitiivit – aperitifs

Kuohuviinit alkaen / sparkling wines from 9,40 / 59,00

Samppanjat alkaen / champagnes from 14,90 / 93,00

Cocktail-palat aperitiivin kanssa 3,80 kpl
Canapes with aperitif 3,80 each

Savuahventa ja ranskankermaa
Smoked perch with sour crème

Kylmäsavupossua ja herneitä
Cold smoked pork and peas

Katkarapuja ja kurkkua
Shrimps with cucumber

Peuraa ja savustettua keltuaista
Venison with smoked egg yolk

Kukkakaalia ja vaniljaa
Cauliflower with vanilla

Menu Bastion 55,00

Sokerisuolattua siikaa ja nieriää, kermaviiliä ja herneitä
Sugar salted whitefish and arctic char with sour cream and peas

***

Poronvasanpaistia, tryffeliperunaa ja lehtikaalia
Roast of reindeer fawn with truffle potatoes and kale

***

Marinoituja marjoja ja samppanjasabayon
Marinated berries with champagne sabayonne

Menu Fortress 59,00

Särkänlinnan perinteinen alkupalalankku
Särkänlinna´s traditional starter selection

***

Lämminsavustettua lohta ja kermaan muhennettuja metsäsieniä
Smoked salmon with creamed mushrooms

***

Mustikkamaitoa, marenkia ja mallaskakkua
Blueberries and milk with meringue and malt cake

 

Menu Långoren 63,00

Keittiömestarin suunnittelema, viiden ruokalajin menu
Chef-inspired five course menu


Väliruokasuosituksemme / additional recommendations

Vaniljalla maustettua kukkakaalikeittoa ja merirapua 8,50
Vanilla flavoured cauliflower soup with scampi

Ranskalaisia juustoja ja kuminanäkkileipää 8,50
French cheeses with caraway crispbread

 Tyrnisorbettia ja kuohuviiniä 7,50
Sea buckthorn sorbet with sparkling wine