2.5. – 20.7.2017

Aperitiivit – aperitifs

Kuohuviinit alkaen / sparkling wines from 9,40 / 59,00

Samppanjat alkaen / champagnes from 14,90 / 93,00

Cocktail-palat aperitiivin kanssa 3,80 kpl
Canapes with aperitif 3,80 each

Savuahventa ja ranskankermaa
Smoked perch with sour crème

Kylmäsavupossua ja herneitä
Cold smoked pork and peas

Katkarapuja ja kurkkua
Shrimps with cucumber

Peuraa ja savustettua keltuaista
Venison with smoked egg yolk

Kukkakaalia ja vaniljaa
Cauliflower with vanilla

Menu Bastion 55,00

Sokerisuolattua siikaa ja nieriää, kermaviiliä ja herneitä
Sugar salted whitefish and arctic char with sour cream and peas

***

Vasikanpaistia ja kateekorvaa, paahdettua porkkanaa ja tryffelikastiketta
Roast of veal, sweetbread, roasted carrot and truffle sauce

***

Hääkakku
Wedding cake

 

Menu Fortress 59,00

Särkänlinnan perinteinen alkupalalankku
Särkänlinna´s traditional starter selection
***

Lämminsavustettua lohta ja kermaan muhennettuja metsäsieniä
Smoked salmon with creamed mushrooms

***
Hääkakku
Wedding cake

Menu Långoren 63,00

Keittiömestarin suunnittelema, viiden ruokalajin menu
Chef-inspired five course menu


Väliruokasuosituksemme / additional recommendations

Vaniljalla maustettua kukkakaalikeittoa ja merirapua 8,50
Vanilla flavoured cauliflower soup with scampi

Ranskalaisia juustoja ja kuminanäkkileipää 8,50
French cheeses with cumin crispbread

Tyrnisorbettia ja kuohuviiniä 7,50
Sea-buckthorn berry sorbet with sparkling wine