Särkän Buffet 52,00€

(molemmat pääruoat +10€ / hlö)

Silakkalajitelma

Miedosti savustettua lohta ja hovimestarinkastiketta

Marinoituja katkarapuja, kurkkua ja fenkolia

Maalaissalaattia maissikanasta, Saint Agur -juustosta ja kurpitsansiemenistä

Palvattua lampaanpaistia ja marinoitua sipulia

Pikkelöityä kesäkurpitsaa ja versosalaattia

Varhaisperunaa ja voisulaa

Leipävalikoima

***

Pitkään haudutettua häränrintaa, piparjuurta ja tumma tillikastike

tai

Kuningaskampelaa ja purjoa hummerikastikkeessa

***

Hääkakku

tai

Kukkaishunajavanukasta ja marjasalaattia

Von Törnen buffet 60,00€

(molemmat pääruoat +10€ / hlö)

Mätimoussea ja Särkän näkkäriä

Sillikaviaaria

Graavisuolattua lohta ja tilliä

Fasaaniterriiniä ja hillottua omenaa

Paahdettua häränpaistia ja lipstikkadressing

Salatti maissikanasta, kuivatusta sipulista ja rapeasta possun kyljestä

Vihersalaattia ja sherryvinaigrettea

Varhaisperunaa ja voisulaa

Leipävalikoima

***

Rosepaistettua vasikanpaistia, perunakakkua ja tummaa sherrykastiketta

tai

Paahdettua kuhaa, kauden kasviksia ja ruskeavoikastiketta

***

Aprikoosi-suklaakakkua ja pralinemoussea

Buffetmenuiden minimilaskutus on 30 henkilöä, toivomme tilaustanne 4 arkipäivää ennen tilaisuuttaanne.

Särkän Buffet 52,00€

(both main courses +10€ / person)

Assortment of Baltic herrings

Lightly smoked salmon with mustard dressing

Marinated prawns with cucumber and fennel

Country-style salad with corn-fed chicken, Saint Agur chees and pumpkin seeds

Cured roast of lamb with marinated onion

Pickled zuccini with shoot salad

New season potatoes with melted butter

Assortment of breads

***

Poached brisket of beef with horseradish and dark dill sauce

or

King flounder with leek in lobster sauce

***

Wedding cake

or

Honey pudding with berry salad

Von Törnen buffet 60,00€

(both main courses +10€ / person)

Roe mousse and Särkänlinna´s crackers

Herring with onion, egg and sour cream

Gravad lax with dill

Pheasant terrine with apple

Roast of beef and lovage dressing

Salad with corn-fed chicken, dried onion and crispy pork rib

Mixed green salad with sherry vinegar

New season potatoes with melted butter

Bread selection

***

Roast veal with potato cakes and dark sherry gravy

or

Broiled pike-perch with seasons vegetables and brown butter sauce

***

Apricot and chocolate cake with praline mousse

Minimum charge for buffets is 30 persons. We wish to get your order 4 woring days prior to your event.