2.5. – 10.9.2016

Aperitiivit

Kuohuviinit 9.50 €/57.00 €

Samppanjat 15.00 €/ 90.00 €

Cocktail-palat aperitiivin kanssa 3,80€/ each

Savuahventa ja ranskankermaa

Viiriäistä ja viinirypäleitä

Katkarapua ja fenkolia

Karitsaa ja sinapinsiemeniä

Kukkakaalia ja anista

Gerdes buffet 52.00€

Silakkalajitelma

Miedosti savustettua lohta ja fenkolihilloketta

Marinoituja katkarapuja, versoja ja paahdettuja pinjansiemeniä

Särkänlinnan maalaissalaattia kukonrinnasta, sinihomejuustosta ja rapeasta sipulista

Marinoituja kasviksia ja vihersalaattia

Varhaisperunaa ja voisulaa

Leipävalikoima

Lämpimät ruoat

(molemmat pääruoat +10,00€ / hlö)

Yön ylihaudutettua villisianniskaa, kevätkaalia ja sinapinsiemenkastiketta

Tai

Puna-anturaa, purjoa ja kermainen hummerikastike

Jälkiruoka

Tyrnivanukasta ja marjasalaattia

Von Törnen buffet 59.00 €

Sillikaviaaria

Mätimoussea ja mallasleipää

Graavisiikaa ja tillikurkkua

Maalaispateeta ja punasipulihilloketta

Savustettua häränpaistia ja piparjuurikastiketta

Salaatti maissikanasta, sydänsalaatista ja vuohenjuustosta

Vihersalaattia ja samppanjavinegret

Varhaisperunaa ja voisulaa

Leipävalikoima

Lämpimät ruoat

Peuranpaistia, haudutettua sipulia ja kermaista konjakkikastiketta

Tai

Savustettua lohta, kevätkasviksia ja korvasienikastiketta

Jälkiruoka

Caramel-kakkua ja pikkuleipiä

Juomia – drinks

Talonviinit 7.50 €/ 12 cl & 45.00 €/ pullo

Hartwall III –olut  6.00 €/ 0,33l

Virvokkeet 3.50 €/pullo

Thoreau kivennäisvesi 4.30 €/ henkilö

Kahvi/tee 4.20 €

Avec-juomat alkaen 9.00 €/4 cl

Ravintola Särkänlinna sijaitsee Särkänsaaressa, jonne kuljetus yhteysveneellä Ullanlinnan laiturista, Cafe Ursulan vierestä. Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 1.1.2013 alkaen ruoan ja alkoholittomien juomien osalta 14 % ja muutoin 24 %.

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi, pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Buffetmenyiden minimilaskutus on 20 henkilöä, toivomme tilaamista viisi arkipäivää ennen tilaisuutta.

Erikoisruokavaliot huomioimme toiveittenne mukaisesti. Laskutusperusteenamme on kaksi arkipäivää ennen tilaisuutta ilmoitettu henkilömäärä.  Lisäämme laskulle yhteysvenepalvelumaksun (v. 2015 6.50 €/ hlö). Toivomme, että sovitte etukäteen tilaisuuden laskutuksesta.

Ravintolamme on avoinna kello 24.00 saakka, jolloin viimeinen lautta mantereen puolelle lähtee Särkänsaaresta.