2.5. – 10.9.2016

Aperitiivit

Kuohuviinit 9.50 €/57.00 €

Samppanjat 15.00 €/ 90.00 €

Cocktail-palat aperitiivin kanssa 3,80€/ each

Savuahventa ja ranskankermaa

Viiriäistä ja viinirypäleitä

Katkarapua ja fenkolia

Karitsaa ja sinapinsiemeniä

Kukkakaalia ja anista

Gerdes buffet 52.00€

Silakkalajitelma

Miedosti savustettua lohta ja fenkolihilloketta

Marinoituja katkarapuja, versoja ja paahdettuja pinjansiemeniä

Särkänlinnan maalaissalaattia kukonrinnasta, sinihomejuustosta ja rapeasta sipulista

Marinoituja kasviksia ja vihersalaattia

Varhaisperunaa ja voisulaa

Leipävalikoima

Lämpimät ruoat

(molemmat pääruoat +10,00€ / hlö)

Yön ylihaudutettua villisianniskaa, kevätkaalia ja sinapinsiemenkastiketta

Tai

Puna-anturaa, purjoa ja kermainen hummerikastike

Jälkiruoka

Tyrnivanukasta ja marjasalaattia

Von Törnen buffet 59.00 €

Sillikaviaaria

Mätimoussea ja mallasleipää

Graavisiikaa ja tillikurkkua

Maalaispateeta ja punasipulihilloketta

Savustettua häränpaistia ja piparjuurikastiketta

Salaatti maissikanasta, sydänsalaatista ja vuohenjuustosta

Vihersalaattia ja samppanjavinegret

Varhaisperunaa ja voisulaa

Leipävalikoima

Lämpimät ruoat

Peuranpaistia, haudutettua sipulia ja kermaista konjakkikastiketta

Tai

Savustettua lohta, kevätkasviksia ja korvasienikastiketta

Jälkiruoka

Caramel-kakkua ja pikkuleipiä

Juomia – drinks

Talonviinit 7.50 €/ 12 cl & 45.00 €/ pullo

Hartwall III –olut  6.00 €/ 0,33l

Virvokkeet 3.50 €/pullo

Thoreau kivennäisvesi 4.30 €/ henkilö

Kahvi/tee 4.20 €

Avec-juomat alkaen 9.00 €/4 cl

Ravintola Särkänlinna sijaitsee Särkänsaaressa, jonne kuljetus yhteysveneellä Ullanlinnan laiturista, Cafe Ursulan vierestä. Hinnat sisältävät arvonlisäveroa 1.1.2013 alkaen ruoan ja alkoholittomien juomien osalta 14 % ja muutoin 24 %.

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi, pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin. Buffetmenyiden minimilaskutus on 20 henkilöä, toivomme tilaamista viisi arkipäivää ennen tilaisuutta.

Erikoisruokavaliot huomioimme toiveittenne mukaisesti. Laskutusperusteenamme on kaksi arkipäivää ennen tilaisuutta ilmoitettu henkilömäärä.  Lisäämme laskulle yhteysvenepalvelumaksun (v. 2015 6.50 €/ hlö). Toivomme, että sovitte etukäteen tilaisuuden laskutuksesta.

Ravintolamme on avoinna kello 24.00 saakka, jolloin viimeinen lautta mantereen puolelle lähtee Särkänsaaresta.

Särkänlinna EST 1749 –paketti 89€/ hlö

Paketti sisältää:

Menun

Tervetuloyrttijuoman

3 lasia viiniä

Menukortit pöydissä

Teemasomistuksen

Yhteysvenekuljetuksen saareen ja takaisin

Tilavuokran

Hinta / hlö voimassa 20-100 henkilön tilaisuuksissa

Alkumaljana tervetuloyrttijuoma

Viaporin linnoituksen kuninkaalliset syömingit

Kirkkaiden järvien savustettuja muikkuja

Suolassa paahdettuja juuria ja pähcinöitä

Kuninkaalisen riistanvartijan lintuherkkua ja siunatun pihlajan marjoja

Talonpojan saunassa palvattua ja ristikukkaisten juurilla ryyditettyä possua

Viinipensaan lehdillä hapatettuja curgguja ja kukkaismettä

Intian löytöretken tuliaisia

Kuninkaallisen jauhomaakarin aikaansaannoksia

***

Ruotsin hovin riistamackaroita, ranskan hovin cognakkisinappia

Cauppiaan willisianfileitä

Kellarin hapatettuja kaaleja vilja-aitan yrttisien ryynien kanssa

Savutuvan lanttuja

***

Ruusupuddinkia ja piccuisia nökkösiä

Särkänlinna Linnanpiha –paketti 94,00€/ hlö

Paketti sisältää:

Buffetmenun

Tervetuloyrttijuoman

3 lasia viiniä

Menukortit pöydissä

Yhteysvenekuljetuksen saareen ja takaisin

Tilavuokran

Hinta / hlö voimassa 20-100 henkilön tilaisuuksissa

Särkänlinnan Linnanpiha teemabuffet

Tule nauttimaan linnanpihan tunnelmasta, rennosti seurustellenja grillin antimista nauttien

Alkumalja

Marinoituja katkarapuja, kurkkua ja fenkoliapalvattua, ankanrintaa ja selleriä ja viinirypäleitä salaatti bulgurista, leipäjuustosta ja melonista marinoituja kasviksia, versoja ja pinjansiemeniä, mehustettua kevätkaalia ja omenaavihersalaattia ja sherryvinegrettea

Leipävalikoima

Lämpimät ruuat grillataan pihalla, valitse 2 tuotetta

Grilattavat tuotteet kokonaista huttulan kukkoa / iberico-possun kassleria/ flank steak / härän selys / lampaanviulu

Lisäksi

basilika-jogurttikastiketta, sitrus-sardellidressing, tomattirelissiä, lämmintä peruna-papusalaattia

Jälkiruoka

Hyytelöityjä marjoja ja ranskankerma-vaniljamoussea

Särkänlinnan ravintola valmistui vuonna 1924. Arkkitehti Oiva Kallion suunnittelema ravintolasali avautuu upeasti kesäiseen Kaivopuistoon sekä ulkomerelle. Linnake on aikanaan ollut osa Suomenlinnan linnoituskokonaisuutta, jonka rakentamisen Ruotsi aloitti Ranskan tukemana vuonna 1748.Särkän tarkoituksena oli alun perin valvoa vesireittejä Kruunuvuorenselälle. Aikojen saatossa linnaketta on käytetty kuitenkin myös mm. Pietarin hovin ruutivarastona, Venäjän poliittisten vankien rangaistuslaitoksena sekä vuonna 1952 Olympiapurjehdusten tukikohtana.