24.5.-15.7.2017

Särkänlinna à la carte

 

Kausittain vaihtuva viiden ruokalajin chef’s menu 63,00

 

Alkuruoat

Sokerisuolattua siikaa ja nieriää, kermaviiliä ja kurkkua 16,00

Maa-artisokkamannaa, sienilientä ja savustettua keltuaista 15,00

Possunfileetä, savuahventa ja Viinitarhuri-juustoa 16,00

Alkupalalankku

Lajitelma kylmiä alkupaloja 26,00

 

Pääruokia

Kevyesti savustettua lohta, muhennettuja sieniä ja uudensadon perunaa 27,00

Vasikanpaistia ja kateenkorvaa, paahdettua porkkanaa ja tryffelikastiketta 29,00

Paahdettu viiriäinen, kevätkaalia ja lehtimangoldia 29,00

Pavuilla täytetty kaalinyytti ja kuusenkerkkävinaigrette 24,00

Jälkiruokia

Tyrnivanukas, suklaakeksiä ja suolaheinää 14,00

Marinoituja marjoja ja samppanjasabayon 13,00

Ranskalaisia juustoja ja Särkän näkkileipää 15,00