1.8.-9.9.2017

Särkänlinna à la carte

 

Kausittain vaihtuva viiden ruokalajin chef’s menu 63,00

 

Alkuruoat

Sokerisuolattua siikaa ja nieriää, kermaviiliä ja kurkkua 16,00

Perunarieskaa, nokkosta ja kauden sieniä 13,00

Nauriskeitto, possurillette ja karhunlaukkaa 14,00

 

 

Alkupalalankku

Lajitelma kylmiä alkupaloja 26,00

 

Pääruokia

Kevyesti savustettua lohta, muhennettuja sieniä ja uudensadon perunaa 27,00

Poronvasanpaistia, tryffeliperunaa ja kaalia 31,00

Sorsaa à la Särkänlinna 33,00

Kaalilla täytettyjä pinaatticreppejä ja kuusenkerkkäjugurttia 25,00

 

Jälkiruokia

Mustikkamaitoa, marenkia ja mallaskakkua 14,00

Marinoituja marjoja ja samppanjasabayon 13,00

Suklaakakkua, suolakaramellia ja kurkkugranita 14,00

Juustoja Wanhasta kauppahallista ja Särkän näkkileipää 15,00